Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Avui es donaran a conèixer les imatges guanyadores del 6è Ral·li Fotogràfic de Festa Major

La Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta acull aquesta tarda, a partir de les 19 h, el veredicte i el lliurament dels premis del sisè Ral·li Fotogràfic de Festa Major, organitzat per la Colla Gegantera i el Foto-Club La Llagosta. En total, setze persones van prendre part al Ral·li i van presentar en conjunt 95 fotografies.

Els dos temes del concurs, que es va fer dilluns passat, dia 11 de setembre, són, per una banda, la Diada i la Festa Major de la Llagosta, i, per l’altra, els Gegants i Capgrossos de la Llagosta. Per a cada categoria, hi haurà tres premis de 50 euros cadascun.

A més, el jurat escollirà una setena fotografia del tema dels Gegants i Capgrossos que serà la imatge del cartell de la novena Trobada Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies