L’Ajuntament ha obert el termini de sol·licituds per optar als ajuts d’escolarització

0
41

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui la convocatòria per accedir als ajuts d’escolarització per al curs 2016-2017. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 17 de juny. Amb aquesta acció, el Consistori llagostenc vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats al nostre municipi, matriculats en centres públics o privats concertats d’educació Infantil, Primària o Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.

Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar a l’apartat tràmits del web de l’Ajuntament de la Llagosta (www.llagosta.cat)  i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents. Els ajuts d’escolarització s’han de tramitar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí