Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha obert el termini de sol·licituds per optar als ajuts d’escolarització

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui la convocatòria per accedir als ajuts d’escolarització per al curs 2016-2017. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 17 de juny. Amb aquesta acció, el Consistori llagostenc vol atorgar ajuts d’escolarització als alumnes empadronats al nostre municipi, matriculats en centres públics o privats concertats d’educació Infantil, Primària o Secundària, que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques.

Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut, es poden consultar a l’apartat tràmits del web de l’Ajuntament de la Llagosta (www.llagosta.cat)  i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. L’import de l’ajut és de 90 euros per alumne. L’Ajuntament ingressarà aquesta quantitat a cada beneficiari al número de compte establert pel centre educatiu al qual assisteix l’infant. L’escola gestionarà el pagament de les despeses de material i de les activitats corresponents. Els ajuts d’escolarització s’han de tramitar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies