Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Avui tanca l’Exposició d’Ensenyament instal·lada al Servei d’Informació Juvenil

Alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Marina visitant la mostra.
Alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Marina visitant la mostra.

Avui és el darrer dia que es pot visitar a la planta baixa de Can Pelegrí l’Exposició d’Ensenyament 2016. La mostra està oberta de 17 a 20 h. L’exposició té com a objectiu facilitar la transició de la joventut de la Llagosta en el seu recorregut acadèmic i l’accés a la formació en tots els nivells educatius. La informació que s’ofereix és principalment sobre l’ensenyament regulat, però també se’n pot trobar sobre altres opcions dirigides al món laboral.

La mostra consta de diferents plafons informatius editats per la Xarxa Transició Educació Treball del Vallès Oriental, formada per diferents ajuntaments de la comarca, inclòs el de la Llagosta.

A banda d’aquesta exposició puntual, el Servei d’Informació Juvenil ofereix al llarg de tot l’any informació sobre ensenyament, orientació laboral i assessorament personalitzat segons les necessitats.

Al llarg d’aquesta setmana, l’alumnat dels instituts de la nostra localitat ha pogut visitar l’exposició. El dinamitzador del Servei d’Informació Juvenil ha estat l’encarregat de guiar els joves. L’equip municipal de Joventut també ha aprofitat l’espai per difondre el Servei com a recurs on les persones joves poden trobar informació útil per al seu desenvolupament personal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies