Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta fan públic els noms dels guanyadors del quart Ral·li Fotogràfic

RAL·LI FOTOGRÀFIC GEGANTER 018La Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta ha acollit aquesta tarda el veredicte i el lliurament de premis del quart Ral·li Fotogràfic de Festa Major, organitzat per la Colla Gegantera i el Foto-Club La Llagosta.

El certamen, que es va fer el dia 11 de setembre, consta de dos temes. Per al tema Diada i Festa Major, el jurat, format per membres de les dues entitats organitzadores, ha escollit les fotografies de Nerea Cortés, Pedro Sánchez i Fernando Hernández. A l’altre apartat, dedicat a les imatges dels Gegants i Caprgossos de la Llagosta, els guanyadors han estat Pau Cortés, Isabel Moreno i Lorena Cervera, la fotografia de la qual també ha estat triada per il·lustrar el cartell de la setena Trobada Gegantera de la nostra localitat, que tindrà lloc al març. La imatge de Cervera mostra en primer pla els rostres del Josepet i la Blanqueta, els dos gegants llagostencs.

Els sis guanyadors han estat guardonats amb 50 euros de premi. Per a la resta de participants d’aquesta edició, cinc, el jurat ha entregat un diploma d’agraïment. Totes les imatges presentades es podran veure properament a través del Facebook de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies