Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

UPyD i Podemos instal·len taules informatives al carrer

UPyD de la Llagosta instal·larà diumenge al matí una carpa informativa a l’avinguda de l’Onze de Setembre, a l’alçada del carrer Jacint Verdaguer. Entre les 11 i les 14 h, la formació donarà detalls a la ciutadania sobre el programa electoral que està acabant de confeccionar. UPyD convida a la població a fer propostes.

El Círculo Podemos la Llagosta també sortirà al carrer aquest cap de setmana. La formació instal·larà demà a l’avinguda de l’Onze de Setembre una taula informativa. Els membres del partit a la nostra localitat estaran de 10 a 13 h. A més de parlar sobre les seves línies polítiques generals, Podemos parlarà sobre els diferents comicis d’aquest any, com ara les eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig, les passades andaluses o les catalanes previstes per al mes de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies