Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El primer equip de la Unión Llagostense es col·loca líder en guanyar el Manyanet

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha situat líder després de guanyar dissabte per 3 a 5 a la pista del Manyanet Sant Andreu, que fins ara era el primer classificat. Els llagostencs arriben a la part més alta de la classificació al grup B de la Primera Territorial després de sumar la tretzena victòria seguida.

El partit entre els dos primers classificats va ser molt disputat. Els llagostencs van marcar primer, però, al descans, el resultat era d’empat a un gol. A la segona part, els de la nostra localitat es van tornar a avançar, però el Manyanet Sant Andreu va marcar dos gols seguits i li va donar la volta al marcador. En el darrer tram del partit, els llagostencs van ser superiors i van aconseguir tres gols que els van donar la victòria i el lideratge. Marc Fábregas va fer tres gols i Martín, dos.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense és el nou líder amb 44 punts, dos més que el Manyanet Sant Andreu. El proper cap de setmana, els de la nostra localitat descansaran.

D’altra banda, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense no va aconseguir el cap de setmana l’ascens matemàtic. Els llagostencs van guanyar a la pista de l’Imperial Sant Crist per 2 a 4, però el Montgat també va aconseguir el triomf.

La Unión B és líder amb 44 punts i, si el proper cap de setmana, derrota el Navàs, ja serà nou equip de Primera Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies