Dijous, 12 setembre 2024
19.5 C
La Llagosta

Un centenar de persones participen en una exhibició del Vibe Skatefamilia

Un centenar de persones van participar ahir dimecres en el Vibe Sakate Party, que va organitzar el Vibe Skatefamilia a l’Skatepark del Parc Popular. L’activitat, que formava part dels actes de la Festa Major, va consistir en una exhibició d’skate d’11 a 19 hores.

L’activitat va aplegar a moltes persones d’altres localitats de Catalunya i també van apropar-se fins a la Llagosta riders d’Andorra. D’entre les accions programades, l’entitat de la nostra localitat va celebrar una competició de salts en la piràmide de l’Skatepark i els guanyadors van ser Joan Guinart i Merlín, que són dos patinadors experts. “En total van participar en el concurs més d’una vintena de persones i el nivell va ser molt alt. Els dos guanyadors van fer uns salts en baixada amb la barana, que van agradar molt als jutges”, explica Marc Torreblanca, vicepresident del Vibe Skatefamilia, que afegeix: “L’activitat ha superat les nostres expectatives perquè van participar moltes persones”.

Durant la jornada, també va actuar en directe el grup musical Block Gang, amb alguns dels seus integrants de la Llagosta. A més, la jornada d’skate va ser solidària perquè es van recaptar prop d’una cinquantena de taules de monopatí per a l’Associació Senegal Patina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies