Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Alumnes de l’INS Marina participen a unes jornades d’esports de roda petita

L’alumnat de 3er d’ESO de l’Institut Marina ha participat a una sessió especial sobre esports relacionats amb l’skate. Els joves han assistit a dues jornades sobre la pràctica de l’scooter i l’skate realitzades per professionals i monitors especialitzats en la pràctica de roda petita.

A la primera de les sessions es van treballar qüestions teòriques i de seguretat. La jornada es va desenvolupar al mateix institut. La segona, ha tingut lloc a aquest matí i s’ha portat a terme a l’skate-park del Parc Popular. Aquells i aquelles alumnes que tenien poc coneixement, han pogut introduir-es al món dels rollers, mentre que el que ja dominen la tècnica, han pogut seguir els consells dels professionals, alguns d’ells campions, per aprendre nous trucs.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa pilot Rollers als Instituts, impulsat per la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta proposta és promoure els esports de roda i dinamitzar els skate-parks dels municipis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies