Diumenge, 15 setembre 2024
26.5 C

L’HC Vallag tanca la primera volta amb victòria contra el Molins de Rei B (32-31)

El sènior de l’HC Vallag va guanyar diumenge contra el Molins de Rei B per 32 a 31. L’equip llagostenc va tancar la primera volta del grup A de la Segona Catalana amb victòria amb final ajustat. Els de Javi Iglesias van haver de capgirar l’electrònic als primers compassos del joc i van marxar al descans 16 a 15. A la represa, el Vallag va ser millor i va assolir un màxim avantatge de cinc gols, tot i que al tram final el Molins de Rei B va maquillar l’electrònic.

El Vallag, tot i la victòria, és quart per la cua amb vuit victòries i ocupa llocs de descens. La salvació queda a un punt. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge contra el Joventut Handbol Mataró B, que ocupa el sisè lloc amb 14 punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h. Al partit de la primera volta, el Vallag va perdre per 34 a 33.