Diumenge, 15 setembre 2024
26.5 C
La Llagosta

Ana Belén García i Pau Capdevila guanyen la 35a Cursa Popular

Ana Belén García, del Fisio Granollers, i Pau Capdevila, del PC Team, han guanyat els 10 km de la 35a Cursa Popular de la Llagosta, que enguany ha superat els 800 participants, entre les distàncies de 10 i 5 km, i les curses infantils. Els campions de la distància de 5 km han estat Rebeca Suárez, de La Sansi, i Genís Ferrández, del Galopa que galopa.

La cursa de 10 km femenina ha estat molt igualada. Ana Belén García ha completat les dues voltes del circuit de 5 km amb un temps de 41 minuts i 5 segons, amb un marge de nou segons amb la segona, Ariadna Llesuy, de l’Esportiu Penedès. “M’ha agradat moltíssim, tot i que hi havia molta gent s’ha pogut córrer bé, fins i tot el primer quilòmetre. He anat de menys a més, estic contenta”, explica la campiona. El podi s’ha completat amb el tercer lloc d’Ainoa Bernabéu, del Sant Celoni, amb 42 minuts i 18 segons.

En la categoria masculina, Pau Capdevila ha completat els 10 km en solitari des de l’inici, en la sortida al carrer de l’Estació. Ràpidament, ha guanyat distància amb els principals perseguidors i ha travessat la meta amb un temps de 31 minuts i 36 segons, amb un marge de gairebé dos minuts amb el segon, Blai Hermoso, de l’UGE Badalona. “És la primera vegada que venia a la Llagosta i està molt bé. El circuit, que és homologat, és molt maco. Ha gaudit molt i el públic s’ha bolcat, sobretot, en la part final”, assenyala el campió, que es mostra molt satisfet pel seu temps. El podi masculí s’ha completat amb Juan Manuel Álvarez, del Nou Barris, amb un registre de 33 minuts i 42 segons.

En la distància de 5 km, la campiona femenina han estat Rebeca Suárez, de La Sansi, amb un temps de 17 minuts i 21 segons, seguida d’Aida Padilla, del PC Team (18’29”), i Laia González, del Runners Calimocho (18’31”). El campió masculí ha estat Genís Ferrández, del Galopa que galopa, amb 15 minuts i 12 segons, seguit de Cristian Cantón, del PC Team (16’13”), i Sergi Ariaca, de La Sansi (16’20”).

Pel que fa als campions locals, en 10 km han guanyat Marina Marcos (48’46”) i Andrés Santos (40’10”); i en 5 km, Karina Esther (29’21”) i Isaac Illescas (22’51”).

Consulta els resultats de les curses.

En acabar l’acte de lliurament de copes de les curses de 10 i 5 km, s’han celebrat les curses infantils amb prop d’un centenar de participants en el mateix carrer de l’Estació. Tots els participants s’han endut una medalla.

Més de 800 participants

El circuit de la Cursa Popular de la Llagosta consta d’un recorregut de 5 km, que per completar els 10 km s’han de fer dues voltes. La cursa, que passa pels principals carrers de la nostra localitat, està homologada per la Federació Catalana d’Atletisme i ha sumat més de 800 participants. “Ha estat un èxit la cursa perquè any rere any millorem en nombre de participants. Estem satisfets també pel bon ambient que es crea amb la cursa popular”, remarca el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que ha completat la cursa de 5 km.

Enguany la cursa popular ha estat solidària amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. A més, s’ha fet una primera sortida neutralitzada amb l’entitat Debra, piel de mariposa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies