Dimecres, 18 setembre 2024
21.6 C

El FS Unión Llagostense goleja (7-3) l’Atlètic Arrahona

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda l’Atlètic Arrahona per 7 a 3. L’equip llagostenc ha jugat un bon partit, sobretot a la primera part, i ha estat superior al seu rival.

Al minut 2, Manel ha fet l’1 a 0 amb un llançament llunyà. Al minut 7, Alberto ha evitat l’empat amb una bona intervenció, però els visitants han marcat poc després.

Els llagostencs han reaccionat. Després de diverses ocasions, Marc ha aconseguit el 2 a 1 al minut 12 en aprofitar una assistència de Gerard. Un minut després, Kevin ha fet el 3 a 1 amb una suau rematada per sobre del porter. El 4 a 1 ha estat obra de Gerard. Al minut 16, l’Atlètic Arrahona ha xutat contra el pal. Manel ha marcat el 5 a 1 de penal.

A la segona part, els llagostencs s’han relaxat i el rival ho ha aprofitat per fer dos gols. El FS Unión Llagostense ha evitat la remuntada dels visitants amb dos gols, un de Marc i un altre de Gerard.

El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran a la pista del Teià Futbol Cinc B.