Dissabte, 14 setembre 2024
15.6 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té quinze persones ingressades amb Covid-19

A l’Hospital de Mollet, hi ha quinze persones ingressades amb Covid-19, segons informa aquest centre en un comunicat, en el qual assegura que es mantenen en una etapa d’estabilitat. Les altes acumulades són 557 i hi ha hagut 105 defuncions en total.

El Consell de Participació Ciutadana de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir aquesta setmana per videoconferència amb 25 membres presents per tal de donar a conèixer com està evolucionant l’activitat de l’hospital en la situació actual de Covid-19.

L’FSM va explicar que l’Hospital de Mollet està treballant al 100% de l’activitat normal, situació possible gràcies a l’actual situació d’estabilitat i que un dels seus principals objectius és posar tots els esforços per realitzar l’activitat que entre març i abril es va haver d’anul·lar degut a la situació epidemiològica.

En els últims tres mesos, moltes de les especialitats de consultes externes ja han normalitzat la llista d’espera i es preveu que la resta es puguin normalitzar abans de tancar l’any. Concretament, s’han reduït un 53% les llistes de més de 90 dies de consultes externes de maig a agost i un 17% les de proves diagnòstiques.

L’FSM va posar èmfasi en què la recuperació de l’activitat no hagués estat possible sense l’esforç dels professionals i va aprofitar per agrair la coordinació i la tasca realitzada per l’atenció primària del territori. Els membres del Consell van fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front a la Covid-19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.

D’altra banda, a la Llagosta l’índex de risc de brot de Covid-19 continua sent molt alt (240,50). En els darrers set dies s’han diagnosticat 19 casos amb PCR, i en els darrers 14 dies, 50. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 356,08. La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment és de 0,68 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Publicitat

Publicitat

Més notícies