Diumenge, 15 setembre 2024
23.7 C

Albert Caballero guanya el Campionat de Catalunya màster de cros individual i per equips

L’atleta llagostenc Albert Caballero, vinculat amb el Club Atlètic Mollet, s’ha proclamat campió individual i per equips del Campionat de Catalunya de cros màster. La competició va reunir els millors atletes veterans de la modalitat diumenge a la 59a edició del Cros de Sant Sebastià, a Sabadell.

El llagostenc va guanyar en la categoria individual de més de 45 anys amb un registre de 14 minuts i 55 segons. En equips, també va pujar a l’esglaó més alt del podi amb l’Atlètic Mollet amb els companys Marc Tort, Lluís Olivé, Xavier Valcárcel i Manuel Tirado. “Estic molt content de guanyar el títol individual, que ja ho he aconseguit altres vegades, però encara més satisfet per fer-ho en la categoria per equips pels meus companys”, ha explicat Albert Caballero, que també és un dels entrenadors del club molletà.

El pròxim repte de Caballero en el cros màster serà el Campionat d’Espanya per equips, que tindrà lloc l’1 de març a la localitat andalusa de Jerez.