Diumenge, 15 setembre 2024
23.7 C

Gran triomf del FS Unión Llagostense davant del Ripoll

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense continua en ratxa i aquesta tarda ha guanyat el Ripoll per 2 a 1. Els llagostencs han fet un gran partit contra el tercer classificat.

Durant la primera part, els dos equips han tingut ocasions, però el marcador no s’ha mogut. A la segona part, ha continuat la igualtat amb oportunitats per als dos equips. Alberto ha estat molt bé sota pals.

Al minut 12, Patxi ha transformat en el primer gol una bona combinació amb Soria. Poc després, el porter visitant ha evitat el 2 a 0 en un xut de Felipe.

Al minut 14, Soria ha superat el porter, però un defensa ha tret la pilota quan ja entrava. Tres minuts després, Soria ha marcat. Marc ha enviat un xut al travesser i el Ripoll ha posat emoció fent el 2 a 1 a falta de 53 segons. Els locals s’han defensat bé i ja sumen cinc jornades seguides sense perdre.

El proper cap de setmana, els llagostencs rebran la visita del Teià Futbol Cinc.