Diumenge, 15 setembre 2024
27 C
La Llagosta

Els dos equips sèniors del FS Unión Llagostense passen a la segona ronda de la Copa Federació

Els dos equips sèniors del FS Unión Llagostense han passat a la segona ronda de la Copa Federació, que es disputa en eliminatòries a partit únic. El sènior masculí A va guanyar diumenge al CEM El Turó a la tanda de penals contra el Sansur i el sènior masculí B, que també va jugar a casa, va imposar-se contra la Penya Recreativa Sant Feliu per 6 a 3.

El primer equip llagostenc va superar el Sansur, també de la Lliga Nacional, tot i empatar el duel 2 a 2. Felipe va avançar a l’equip llagostenc abans del descans i, a la represa, Kevin, de falta, va posar el 2 a 1. A pocs segons per acabar el partit, el Sansur va aconseguir marcar l’empat. A la tanda de penals, Alberto va estar providencial aturant dos xuts i el FS Unión Llagostense va guanyar per 2 a 1.

Per la seva part, el segon equip llagostenc va imposar-se contra la Penya Recreativa Sant Feliu per 6 a 3.Els llagostencs van ser millors que els del Baix Llobregat i no van patir per guanyar contra un equip que també milita a la Primera Territorial.

La pròxima eliminatòria de la Copa Federació es disputarà el 15 o 16 de febrer. El primer equip llagostenc jugarà contra el Centelles B, que va guanyar l’Hostalriquenc per 5 a 0. El Centelles B milita al grup B de la Primera Territorial. El sènior B es veurà les cares contra el Ciutat Granollers de la Segona Nacional.

D’altra banda, el cap de setmana es reprèn la competició de la Lliga Nacional i el FS Unión Llagostense A visitarà diumenge la Trinitat Nova, mentre que el sènior B, al grup A de la Primera Territorial, rebrà dissabte el Fènix al CEM El Turó a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies