Diumenge, 15 setembre 2024
26.5 C

El CE La Llagosta guanya el Badia del Vallès B (1-3) i encadena dues victòries

El pimer equip del CE La Llagosta encadena dues victòries seguides després de guanyar diumenge al camp del Badia del Vallès B per 1 a 3. El conjunt llagostenc viu el seu millor moment de la temporada.

L’equip de la nostra localitat va doblegar un conjunt de la part alta amb dos gols de Mingo Romero abans del descans. A la represa, David Bernal va marcar el 0 a 3 i, a les acaballes, els locals van fer el gol de l’honor. Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci per la mort de l’expresident del CE La Llagosta, Andreu Torcal.

La Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 12 punts. El pròxim partit serà l’últim de la primera volta i la Llagosta rebrà dissabte a les 17 h al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert el Santa Maria de Montcada B, que és novè amb 16 punts.