Diumenge, 15 setembre 2024
19.2 C
La Llagosta

Carlos Calderón, nou tècnic del Viejas Glorias, s’estrena amb victòria contra el Vilamajor (5-2)

Carlos Calderón, de 51 anys i veí de la Llagosta, és el nou entrenador del CD Viejas Glorias. Dissabte passat es va estrenar a la banqueta llagostenca amb victòria contra el Vilamajor, per 5 a 2, que trencava una dinàmica de cinc derrotes seguides.

L’equip veterà de la nostra localitat fins ara no disposava de tècnic i Calderón, que s’entrenava amb l’equip des del setembre però sense jugar, es va oferir. “Ens va semblar bé perquè ens coneix i el coneixem. Ha estat unes setmanes mirant els partits i ja dissabte va estrenar-se”, admet el president, Alonso Rodríguez, que tot i advertir que és la primera experiència de Calderón com a tècnic es mostra il·lusionat amb ell.

El nou tècnic ha estat jugador des del futbol base fins a l’edat sènior en diversos equips de futbol a Badalona. A més, va ser àrbitre durant quatre temporades a la delegació del Vallès Oriental. “Agafo el repte amb moltes ganes. Estem a la part baixa de la classificació però confio que partit a partit anirem pujant cap amunt. No patirem per mantenir la categoria”, sentencia Calderón.

El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb set punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Corró d’Amunt, que és 12è amb onze punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies