Dijous, 12 setembre 2024
22.1 C

El CD la Concòrdia perd el liderat en empatar a la pista de l’Intersala Promises

El Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a dos gols a la pista de l’Intersala Promises en el primer partit de la segona volta de la lliga al grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Al descans, les de Dani Mosteiro guanyaven per 1 a 2 amb dos gols de Villa.

A la segona part, el conjunt de Saragossa va aconseguir l’empat definitiu. És el segon empat seguit per a l’equip llagostenc, que aquesta jornada ha cedit el liderat al Xaloc d’Alacant.

Les alacantines sumen 38 punts, dos més que la Concòrdia. Precisament, dissabte el conjunt llagostenc rebrà la visita del Xaloc d’Alacant i tindrà la possibilitat de recuperar el liderat.