Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C
La Llagosta

Presentat el darrer llibre de José Ramón Vera

El Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta s’ha omplert aquesta tarda durant la presentació del llibre El sexo de Pandora, de l’escriptor llagostenc José Ramón Vera. L’acte ha estat organitzat per Vera i per la Biblioteca de la Llagosta i ha estat presentat per Conchi Fernández, responsable del Taller de lectura de la Biblioteca. Tres regidors de l’equip de govern municipal, Conchi Jiménez, Eva Villanueva i Fran Ruiz, hi han estat presents. Integrants del Taller de lectura han llegit fragments del llibre.

Sobre aquest nou llibre, José Ramón Vera ha dit que “m’encanta canviar de gènere i ara tocava el gènere eròtic”. A més, l’autor ha explicat que es va inspirar en una cançó d’un dels seus germans per escriure sobre “una dona lliure, valenta i que deixa els prejudicis”. “El resultat m’agrada i crec que agradarà a tothom”, ha assegurat Vera, que ha afegit que “no tinc cap problema a barrejar sexe i humor; el sexe és divertit també”.

“La seva obra no deixa indiferent, té un estil ple d’ironia i combina la crítica social amb l’humor; és un escriptor didàctic“, ha dit Conchi Fernández sobre José Ramón Vera.

Azul és una escriptora eròtica cansada d’escriure novel·les sobre Pandora Malone, el seu gran personatge literari. Una nit, cansada de viure el sexe a través d’una noia fictícia que té la meitat de la seva edat, però el doble de passió i energia, decideix sortir ella sola de caça. I la història continua al llibre, que es pot adquirir a Amazon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies