Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Montse G. Rigau presenta el segon volum de ‘La Orden de la sangre’ a Can Pelegrí

L’autora Montse G. Rigau ha publicat el segon volum de la saga La Orden de la sangre. L’escriptora, que durant uns anys va viure a la Llagosta, va presentar ahir dimecres el nou llibre, El trono olvidado, a Can Pelegrí.

El nou volum continua amb la temàtica de fantasia fosca, però ambientat en el món actual. La trama gira al voltant d’una secta, que viu amagada dins la societat amb una cultura i un llenguatge propi. “La trama comença quan els mags de la saga volen fer ressuscitar el seu antic líder i quan ho fan hi ha tota una sèrie de nous esdeveniments”, explica l’autora Montse G. Rigau, que afegeix: “la saga s’endinsa en el terror psicològic, el thriller polític i hi ha també molta mitologia”.

Durant l’acte de presentació, Conchi Fernández, responsable d’activitats de la Biblioteca de la Llagosta, va moderar una conversa amb l’autora. Posteriorment, la quinzena d’assistents van poder preguntar a l’escriptora sobre la trama dels dos volums. “L’acceptació està sent molt bona, tot i que no tinc cap distribuïdora al darrere perquè és un llibre autoeditat. Estic molt contenta amb la resposta dels lectors”, diu l’escriptora.

El primer volum, El regreso del Shanadi, es va publicar el desembre del 2022, i el segon, al març del 2024. Els dos llibres es poden comprar en llibreries especialitzades de la comarca, en Amazon i en la pàgina web de la saga. El preu per cada llibre és de 19,90 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies