Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’assaig sobre el canvi climàtic de Miguel Pajares, nominat al Premi Llibreter 2024

L’assaig Bla-bla-bla. El mite del capitalisme ecològic, escrit pel llagostenc Miguel Pajares, ha estat nominat a la 25a edició del Premi Llibreter 2024, que organitza el Gremi de Llibreters de Catalunya. Els premis es lliuraran el pròxim 27 de juny a la sala Paral·lel 62, de Barcelona.

El llibre del llagostenc tracta sobre el canvi climàtic i ha estat nominat en la categoria Assaig, pensament i altres narratives. Miguel Pajares competirà amb El fascio de las Ramblas. Los orígenes catalanes del fascismo español, de Xavier Casals i Enric Ucelay-Da Cal; i Pequeño tratado de amistad. Hacia una política de respeto, de Palmar Álvarez-Blanco.

El llibre ha estat publicat per l’Editorial Raig Verd i es pot comprar a les llibreries, en versió en castellà i català. Miguel Pajares va presentar l’assaig l’any passat a la sala polivalent de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies