Dimecres, 18 setembre 2024
20.8 C

Derrota clara del FS Unión Llagostense contra el Betània Patmos (2-9)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut aquesta tarda a casa contra l’Escola Betània Patmos per 2 a 9. Els llagostencs han estat inferiors als seus rivals des del primer moment.

En els primers minuts, Abraham, amb dues bones intervencions, ha evitat els gols visitants. Al minut 6, Gerard ha xutat contra el pal en la primera aproximació local a la porteria visitant.

Al minut 7, el Betània ha començat a decidir el partit amb dos gols. Els dos equips han disposat després d’ocasions, però han estat els visitants els que han tornat a marcar amb una falta directa en el darrer segon.

Al minut 1 de la segona part, Manel ha transformat un penal, que ha donat esperances als llagostencs. El Betània ha reaccionat i, tres minuts després, ha fet l’1 a 4. Després, els àrbitres no han assenyalat un penal sobre Gerard i, tot seguit, ha arribat l’1 a 5.

El Betània ha jugat a plaer i ha marcat l’1 a 6. Patxi ha aconseguit el segon gol local. En el darrer tram, el Betània ha marcat tres gols més.

El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran a la pista de l’Olímpic Argentona.