Dimecres, 18 setembre 2024
18 C

La Concòrdia guanya l’AECS (4-0) i serà líder una setmana més

El primer equip del Club Deportivo La Concòrdia ha guanyat aquesta tarda l’AECS de l’Hospitalet per 4 a 0 i manté el liderat. Les llagostenques, que no jugaven des del 9 de gener, han fet un partit seriós davant d’un rival molt lluitador.

Al minut 1, Leyre ha inaugurat el marcador amb un xut llunyà i la complicitat de la portera rival, que no han estat gens encertada. Poc després, l’AECS ha tingut la seva millor ocasió de tot el partit amb un llançament al pal. Al minut 9, Villa ha marcat el 2 a 0 en una nova errada de la portera del conjunt de l’Hospitalet. Abans del descans, Villa ha enviat dues pilotes al pal.

A la segona part, l’AECS ha continuat lluitant, però sense crear gaire perill davant de la porteria defensada per Júlia. Els minuts passaven i el marcador no es movia. A falta de gairebé quatre minuts per al final, l’AECS ha jugat amb portera-jugadora, però, de seguida, Sonia ha sentenciat en fer el 3 a 0 a la sortida d’un córner. Un minut després, Villa ha establert el definitiu 4 a 0. En la convocatòria ha entrat el nou fitxatge de la Concòrdia, Marta Coll, que ha debutat jugant uns minuts abans del descans.

La propera jornada, el conjunt llagostenc tornarà a jugar a casa i rebrà la visita del Castelldefels.