Dimarts, 17 setembre 2024
19.7 C

La Concòrdia se situa en tercera posició després de guanyar el Ripollet (2-3)

El Club Deportivo La Concòrdia va guanyar el cap de setmana per 2 a 3 a la pista del Ripollet. Amb aquesta victòria, les de Javier Ruiz se situen en tercera posició al subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola amb 14 punts, a quatre del líder, l’Eixample, i a tres del segon, el CN Caldes. Les llagostenques tenen pendent un partit, el que es va ajornar contra l’Atlético Mercadal, i, si el guanyen, s’aproparan encara més al liderat.

En el partit contra el Ripollet, la Concòrdia va encaixar aviat el primer gol. Les llagostenques es van fer amb el control del partit i Sonia va empatar de penal. Abans del descans, en un bon contracop, Sandra va marcar l’1 a 2.

Al començament de la segona part, Naiara va fer l’1 a 3. El Ripollet va arriscar amb portera-jugadora i va fer el 2 a 3, però la Concòrdia es va mantenir ferma en defensa i es va emportar els tres punts.

Dissabte, a les 12 h, al CEM El Turó, la Concòrdia rebrà la visita de l’Atlético Mercadal per disputar el partit ajornat amb el qual acabarà la primera volta. El proper rival de les llagostenques és el cuer amb zero punts i ve de perdre per 14 a 0 contra l’Eixample.