Dilluns, 16 setembre 2024
20.5 C

El CE La Llagosta guanya contra la Penya Blaugrana Ramon Llorens (1-2)

El CE La Llagosta va guanyar diumenge al camp de la Penya Blaugrana Ramon Llorens per 1 a 2. L’equip de la nostra localitat suma la cinquena victòria en els últims set partits, en els quals també ha aconseguit un empat i ha encaixat una derrota.

Contra la Penya Blaugrana Ramon Llorens, l’equip de la nostra localitat va avançar-se poc abans del descans amb un gol de David Bernal. Només començar la segona part, els llagostencs van marcar el segon gol mitjançant Alberto Joyera. Al tram final, els locals van escurçar la diferència.

La Llagosta ocupa el desè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 22 punts i aquesta setmana té jornada de descans. El pròxim partit tindrà lloc la setmana vinent contra l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía B.