Dilluns, 16 setembre 2024
20.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Penya Esplugues B – CD La Concòrdia
El CD La Concòrdia reprèn la competició aquest cap de setmana després d’una jornada de descans. L’equip llagostenc visitarà la pista d’un dels equips més complicats de la categoria, la Penya Esplugues B, que ocupa el primer lloc amb 41 punts, empatat amb el segon, l’Intersala. L’equip llagostenc és sisè amb 30 punts.

Centelles – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense jugarà diumenge el partit dels setzens de final de la Copa Federació a la pista del Centelles. L’eliminatòria es juga a partit únic. El Centelles és d’inferior categoria -milita a la Segona Nacional- i l’equip llagostenc és el teòric favorit per passar ronda.

FS Unión Llagostense B – Ciutat Granollers
El FS Unión Llagostense B disputarà demà dissabte els setzens de final de la Copa Federació al CEM El Turó a les 19 h contra el Ciutat Granollers, que és d’una categoria superior, la Segona Nacional. L’equip llagostenc tindrà el factor camp a favor perquè l’eliminatòria es jugarà a la pista llagostenca.

HANDBOL
La Salle Bonanova Atlètic – HC Vallag
El Vallag ocupa el desè lloc del grup A de la Segona Catalana amb 12 punts, empatat amb el novè, el Sant Esteve de Palautordera. El pròxim rival dels llagostencs serà a la pista de la Salle Bonanova Atlètic, que és vuitè amb 16 punts.

Martorell B – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és l’últim classificat del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. L’equip llagostenc visitarà diumenge el Martorell B, desè amb onze punts.

FUTBOL
PB Ramon Llorens – CE La Llagosta
El CE La Llagosta ocupa el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 19 punts i el seu pròxim rival serà el penúltim classificat, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, que té 14 punts.

CD Viejas Glorias – Llinars
El CD Viejas Glorias, que encadena dues victòries, ocupa l’antepenúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb 14 punts. El pròxim partit del Viejas Glorias serà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Llinars, que és dotzè amb 17 punts.

PETANCA
Fase prèvia Campionat d’Espanya
El Club Petanca La Llagosta participarà amb tres tripletes a la segona jornada de la fase prèvia del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc diumenge a les pistes de petanca de Santa Perpètua de Mogoda. Les tripletes que prendran part són dues masculines i una femenina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies