Diumenge, 15 setembre 2024
23.7 C

El CE La Llagosta dóna la sorpresa i guanya contra el tercer, la Farga XXI, (3-1)

El CE La Llagosta va donar la sorpresa i dissabte va guanyar contra el tercer classificat, la Farga XXI, per 3 a 1. L’equip llagostenc es refà així de la derrota la jornada passada al camp del líder, el Sant Quirze B, i amplia una dinàmica positiva de resultats amb quatre victòries, un empat i una derrota en els darrers sis partits.

Contra la Farga XXI, l’equip llagostenc va haver de capgirar el gol al minut 4 dels visitants. En un quart d’hora, ja havia posat el 2 a 1 amb dos gols de Cristian Fernández i, a la represa, aconseguia sentenciar amb la diana de Mingo Romero, que ja suma cinc gols en tota la temporada.

La Llagosta ocupa el desè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb 19 punts i el seu pròxim rival serà el penúltim classificat, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, que té 14 punts.