Diumenge, 15 setembre 2024
23.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Campionat d’Espanya sub-16
Júlia Sanz, portera de la Concòrdia, ha estat convocada per la selecció catalana sub-16 per disputar el cap de setmana la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. La competició tindrà lloc a la Ciudad del Fútbol de las Rozas, a Madrid. Catalunya jugarà demà dissabte la semifinal a les 12.30 h contra Aragó. Si guanya, jugarà la final contra el guanyador de l’altra semifinal entre Madrid i la Regió de Múrcia.

CD La Concòrdia
El CD La Concòrdia té jornada de descans.

FS Unión Llagostense A – Teià Futbol Cinc
El FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc, de la Lliga Nacional, amb 20 punts. El seu pròxim partit serà demà dissabte al CEM El Turó a les 17 h contra el Teià Futbol Cinc, que és penúltim amb deu punts.

AE Sala 5 Tiana – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, cinquè amb 19 punts del grup A de la Primera Territorial, visitarà demà dissabte l’AE Sala 5 Tiana, que és penúltim amb vuit punts.

HANDBOL
HC Vallag – Fornells
El Vallag és onzè del grup A de la Segona Catalana amb 10 punts, empatat amb el desè, el Sant Esteve de Palautordera, que ocupa la primera plaça que evita el descens directe. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà contra el Fornells, novè amb onze punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 11 h.

Joventut Handbol – Pau Casals
El Joventut Handbol és l’últim classificat del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts, està en zona de descens i té els llocs de permanència a set punts de distància. Demà dissabte, a les 18 h al Pavelló Antonio García Robledo, els llagostencs rebran el Pau Casals, novè amb 13 punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – La Farga XXI
El CE La Llagosta ocupa l’onzè lloc amb 16 punts i el seu pròxim rival serà la Farga XXI, que és tercer classificat amb 31 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Cardedeu – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias és penúltim classificat amb onze punts, a un de l’antepenúltim, el Dosrius. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte al camp del Cardedeu, últim amb tan sols un punt.

JUDO
Campionat d’Espanya júnior, fase sector
La judoka Ainhoa Cortés, de l’Associació Esportiva Karate-Judo de la Llagosta, disputarà demà dissabte la fase sector del Campionat d’Espanya júnior a València. La llagostenca, tot i ser d’edat cadet, competirà en una categoria superior en menys de 78 quilos. La fase sector és la fase prèvia del Campionat d’Espanya i en aquesta competició els millors judokes catalans competeixen contra els de la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

PETANCA
Fase prèvia Campionat d’Espanya
El Club Petanca La Llagosta participarà amb una dotzena de tripletes a la fase prèvia del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc diumenge a les pistes de petanca de Santa Perpètua de Mogoda. És la primera jornada d’un total de tres. L’equip de la nostra localitat presenta tres tripletes femenines i la resta són masculines.

Publicitat

Publicitat

Més notícies