Diumenge, 15 setembre 2024
22.8 C

El FS Unión Llagostense encadena dues victòries després de guanyar a Gelida

El FS Unión Llagostense va guanyar diumenge contra el cuer, el Gelida, per 3 a 5. L’equip llagostenc encadena tres partits sense perdre amb un empat i dues victòries.

Contra el Gelida, l’equip llagostenc va suar de valent. A la primera part, es va avançar fins a dues ocasions amb el 0 a 1, de David Soria, i l’1 a 2, de Marc Navajas. Els locals van capgirar l’electrònic, 3 a 2, però a les acaballes de la primera part Marc Navajas va marcer el seu segon gol i l’empat del marcador. A la represa, l’equip de la nostra localitat va ser clarament millor i amb dos gols va sentenciar mitjançant David Soria, que va marcar el seu segon gol, i Felipe Carrasco.

El FS Unión Llagostense tanca la primera volta amb victòria i ocupa el vuitè lloc, de la Lliga Nacional, amb 14 punts. L’equip llagostenc aparcarà la competició domèstica fins a la pròxima setmana perquè diumenge disputarà la primera ronda de la Copa Federació contra el Sansur al CEM El Turó, a les 12.15 h. En aquesta competició de Copa també participa el sènior B, que també jugarà diumenge al CEM El Turó, a les 10.45 h, contra la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat. L’eliminatòria es juga a partit únic.