Diumenge, 15 setembre 2024
22.8 C

El FS Unión Llagostense guanya amb un gol al darrer segon d’Edgar

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha acomiadat aquesta tarda l’any 2019 amb una victòria per 5 a 4 contra el Bigues i Riells. L’equip llagostenc s’ha imposat gràcies al gol que ha marcat al darrer segon Edgar.

Els de la nostra localitat havien començat molt malament el partit i, al minut 9, ja perdien per 0 a 3. Mica en mica, el FS Unión Llagostense ha jugat millor i Gerard ha fet l’1 a 3 al minut 15. Dos minuts després, Felipe ha xutat molt fort des de lluny i la pilota s’ha estavellat contra el pal.

Al minut 4 de la segona part, Edgar ha fet el 2 a 3. Els dos equips han tingut ocasions, però han estat els visitants els que han marcat al minut 8. Gerard ha xutat contra el pal i, a falta de cinc minuts per al final, els locals han jugat amb porter-jugador. En la primera acció, Manel ha marcat el 3 a 4 i, poc després, Gerard ha empatat.

El darrer minut ha estat molt vibrant. Alberto, amb dues molt bones intervencions, ha salvat al seu equip i en la darrera acció Edgar ha fet el 5 a 4 definitiu.

Els llagostencs no tornaran a jugar fins al 12 de gener, quan aniran a la pista del Gelida.