Diumenge, 15 setembre 2024
22.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Red Stars – CD la Concòrdia
La Concòrdia ocupa l’onzena posició, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 17 punts. El cap de setmana, les llagostenques viatjaran fins a Alfajarín, a Saragossa, per jugar a la pista del Red Stars, que és penúltim amb cinc punts.

FS Unión Llagostense A – Bigues i Riells
El FS Unión Llagostense ocupa l’antepenúltima posició, de la Lliga Nacional Catalana, amb vuit punts, empatat amb el penúltim, el Montsant Sala 5. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte, novament al CEM El Turó, contra el Bigues i Riells, que és setè amb 13 punts.

Olímpic Argentona – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que és setè del grup A de la Primera Territorial amb deu punts, visitarà diumenge l’Olímpic Argentona, que és desè amb set punts.

HANDBOL
Vilamajor B – HC Vallag
L’HC Vallag és el desè classificat, del grup A de la Segona Catalana, amb sis punts. El pròxim partit del Vallag serà demà dissabte a la pista del Vilamajor B, que és últim amb quatre punts.

Handbol Vendrell – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és cuer, del grup A de la Tercera Catalana, amb dos punts i diumenge jugarà l’últim partit de l’any a la pista de l’Handbol Vendrell, que és antepenúltim amb tres punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Cercle Sabadellès 1856
La Llagosta baixa a l’antepenúltim lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb nou punts. El pròxim partit serà demà dissabte, al Municipal Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Cercle Sabadellès 1856 B, que és novè amb 16 punts.

Lloreda – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió amb 7 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp del Lloreda, que és novè amb 16 punts.

PETANCA
El Club Petanca la Llagosta celebrarà demà dissabte un campionat de Nadal amb una trentena de tripletes. El torneig tindrà lloc a les pistes municipals de petanca de la nostra localitat, ubicades al Parc Popular, a partir de les 9 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies