Diumenge, 15 setembre 2024
17.8 C
La Llagosta

La nova junta directiva de la Penya Blaugrana la Llagosta celebra diumenge un tast de cerveses artesanes

La nova junta directiva de la Penya Blaugrana la Llagosta celebrarà diumenge la seva primera activitat, un tast de cerveses artesanes. Les places estan limitades a una trentena de persones i tindrà lloc a les 18 h a la seu de la penya, al número 1 de la plaça Anne Frank. El cost de l’activitat és de 9 euros per als socis i de 15, pels no socis.

La nova junta directiva va assumir les regnes de la penya blaugrana el juliol després de la marxa de la direcció presidida per David Montero. Les eleccions es van celebrar amb només una única candidatura presentada, que encapçalava el nou president Isaac Baca, de 37 anys i veí de la Llagosta. La resta de la junta està formada per Francesc Xavier Aguilera, vicepresident; Miguel Alonso, tresorer, Jordi Puiggené, secretari; i els vocals Ruben Gómez, Sergi López i Javier Alonso.

Isaac Baca, nou president que relleva en el càrrec a David Montero

Un dels objectius de la nova junta directiva és augmentar el centenar de socis i fer més activitats a la seu de la Penya Blaugrana la Llagosta. “Volem créixer en nombre de socis i per aquest motiu hem creat perfils en xarxes socials per captar usuaris”, admet el president Isaac Baca, que remarca: “a cada partit que juga el Barça fem una crida perquè la gent vingui a la nostra seu i participi en la nostra porra”.

D’entre les activitats que preveuen celebrar els membres de la Penya Blaugrana la Llagosta també hi ha les sortides conjuntes per veure partits del FC Barcelona al Camp Nou.

Publicitat

Publicitat

Més notícies