Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Nou servei gratuït d’assessorament jurídic en relació a les clàusules hipotecàries abusives

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de la Llagosta posa en marxa un servei gratuït d’assessorament jurídic en relació a les clàusules hipotecàries abusives. La Regidoria de Consum de l’Ajuntament de La Llagosta, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix aquest servei mitjançant el Col·legi d’Advocats de Granollers. Les consultes de les persones les atén l’advocada Mercè Pujals.

Totes les persones interessades a fer una consulta o rebre assessorament en aquesta matèria poden adreçar-se a l’OMIC, situada a l’edifici de l’Ajuntament de plaça d’Antoni Baqué. Aquest servei gratuït d’assessorament i orientació jurídica sobre clàusules hipotecàries abusives es prestarà els dijous 19 d’octubre, 2 i 16 de novembre i 7 i 21 de desembre, de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Per poder fer-ne ús, cal demanar cita prèvia per telèfon trucant a l’Ajuntament de la Llagosta, al número 93 560 39 11 o bé fer-ho personalment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que es troba a l’edifici consistorial de la plaça Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies