Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’exposició Lidera el teu consum es pot veure a Can Pelegrí fins a final de mes

Can Pelegrí acull fins al proper 30 de gener l’exposició Lidera el teu consum. Saber quins són els drets i deures de les persones consumidores i intentar potenciar el vessant més crític, reflexiu, responsable i sostenible en el consum, són els objectius que es persegueix amb aquesta mostra.

L’exposició ofereix al visitant la possibilitat de conèixer els diferents aspectes que influeixen en les nostres decisions com a persones consumidores, per tenir la seguretat de que fem un consum responsable i que sabem gestionar bé les dificultats que puguin sorgir.

Aquesta mostra, organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta, s’emmarca en el catàleg de serveis que la Diputació de Barcelona proporciona als municipis per tal que assoleixin els seus objectius en matèria de formació i educació als consumidors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies