Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Prorrogat el servei d’assessorament de les clàusules hipotecàries

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Llagosta prorroga el servei gratuït d’assessorament jurídic en relació a les clàusules hipotecàries abusives fins al mes proper mes de març. Aquesta actuació, que es fa a través del Col·legi d’Advocats de Granollers, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les consultes les realitza l’advocada Mercè Pujals Ametller.

Totes les persones interessades a fer una consulta o rebre assessorament en aquesta matèria poden adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), situada a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça d’Antoni Baqué. El servei es prestarà els dijous 1 i 22 de febrer i el 22 de març de les 16 a les 20 hores. És necessari demanar cita prèvia per telèfon (93 560 39 11) o bé personalment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El servei gratuït d’assessorament i orientació jurídica en matèria de clàusules abusives en l’àmbit hipotecari es va posar en marxa el passat 28 de setembre i va atendre un total de 39 visites programades en sis sessions durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies