Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Parc Popular acollirà diumenge una concentració de suport a Sergio Mármol

El Parc Popular acollirà diumenge una nova concentració de suport a Sergio Mármol, el jove que des del mes de novembre es troba en coma després de ser apallissat a Malgrat de Mar. La concentració, que tindrà lloc a partir de les 11 hores, ha estat convocada pels familiars i amics del jove, que durant un temps va viure a la Llagosta.

Aquesta serà la segona concentració que es fa a la Llagosta. A finals de febrer, el Parc Popular va reunir centenars de persones que s’hi van apropar per encendre espelmes de suport a Sergio Mármol. A la manifestació, hi havia pancartes que demanaven justícia i altres que donaven ànims a la seva família, present a l’acte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies