Dijous, 09 febrer 2023
7.6 C
La Llagosta

El Centre Cultural, gairebé ple durant l’homenatge a Sergio Mármol

Sergio Marmol, al centre amb els seus familiars.

El Centre Cultural de la Llagosta va ser l’escenari ahir de l’espectacle que amics i familiars de Sergio Mármol van organitzar en el seu homenatge. El públic gairebé va omplir la graderia de l’equipament municipal per veure les actuacions dels monologuistes Carlitos, Gabby Garceso i Beni Pla. L’acte va estar dirigit per Víctor Parrado.

A més de voler donar suport a Sergio Mármol en la seva recuperació, l’acte també va servir per recollir diners que ajudaran a les despeses que pateix. En l’acabar l’acte, es va fer lliurament de la recaptació, que va superar els 600 euros, a la família. La mare de Sergio Mármol, Eva Hernando ha manifestat que “ahir estava en un núvol, va ser molt bonic, Sergio va estar molt content i vull agrair l’esforç de Vanesa i Rafa, que són els que han portat l’acte”. Per a Hernando, “saber que tenim gent que està amb nosaltres és molt important”.

Sergio Mármol continua recuperant-se d’una pallissa de la qual va ser víctima en sortir d’una discoteca de Malgrat de Mar al novembre del 2015. Divuit mesos més tard, la família encara està esperant que se celebri el judici.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies