Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Condemnats tres dels agressors de Sergio Mármol

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a cinc anys de presó dos dels acusats per l’agressió a Sergio Mármol per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i a pagar una indemnització d’1.263.956 euros a la víctima, amb greus seqüeles físiques a conseqüència de la pallissa que va rebre fa tres anys a la sortida d’una discoteca. Sergio Mármol havia estat veí de la Llagosta i ara resideix a Montcada. El tercer dels acusats ha estat condemnat per un delicte de lesions i haurà d’abonar una multa de sis euros diaris durant tres mesos. Els dos primers acusats estaven en presó preventiva des de feia un any i el tercer, que ja està en llibertat, ha estat a la presó tres anys i mig.

La família de Sergio Mármol s’ha mostrat indignada per la sentència en considerar que les penes són bastant lleus tenint en compte tot el mal que van causar. Durant els dos dies de la vista oral, el 31 de gener i el 4 de febrer, hi van declarar 14 persones, que van oferir versions contradictòries sobre la baralla i no van aportar cap dada sobre la identitat dels agressors.

Sobre els dos tipus de penes acordades per l’Audiència de Barcelona, l’advocada de Sergio Mármol s’ha mostrat en desacord amb la seva decisió en considerar que hi va haver una participació comuna de tots tres i ha lamentat que el jutge hagi aplicat el mínim que marca la llei i no hagi contemplat la traïdoria a l’hora de determinar si era un assassinat o un homicidi.

Respecte a la indemnització, la mare de Sergio Mármol, Eva Hernando, no confia a rebre cap compensació econòmica perquè els dos acusats s’han declarat insolvents. La família ha comentat que sol·licitarà a l’Estat la indemnització per a víctimes de delictes violents, un ajut que anteriorment ja se’ls va denegar perquè la mare cobra una pensió que no supera els 600 euros.

Publicitat

Publicitat