Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Diumenge, espectacle de suport a Sergio Mármol al Centre Cultural

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà diumenge un espectacle de monòlegs de suport a Sergio Mármol a partir de les 19 h. La trobada, organitzada pel grup d’amics i familiars de Sergio Mármol, comptarà amb una taquilla inversa solidària. “Sergio té moltes ganes de ser-hi. Fins ara, no havia pogut anar als actes de suport a ell”, explica la mare del jove, Eva Hernando.

La tarda de monòlegs estarà dirigida per Víctor Parrado i comptarà amb els humoristes Carlitos, Gabby Garceso i Beni Pla. Amb aquesta trobada, es vol donar suport a la família del jove i al mateix Sergio Mármol, que continua recuperant-se de la pallissa que va rebre en sortir d’una discoteca de Malgrat de Mar al novembre del 2015.

Publicitat

Publicitat

Més notícies