Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Una quinzena de persones, en la xerrada de l’OMIC sobre la factura del gas i de la llum

Una quinzena de persones han participat en la primera sessió de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de l’any, que tractava sobre com llegir la factura del gas i de la llum. L’activitat, que s’ha celebrat aquesta tarda al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, comptava amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta.

Durant la sessió, s’han resolt dubtes sobre les diferents tarifes que hi ha actualment al mercat entre les companyies del gas i de la llum, a banda de conèixer quins són els conceptes de les factures. També s’han donat recomanacions per als usuaris com la titularitat de les factures, vigilar amb les campanyes comercials agressives o les contractacions de manteniment.

L’OMIC ha programat set sessions més durant el 2016. La segona se celebrarà el 17 de febrer i tractarà sobre les factures de l’aigua i del telèfon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies