Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Portal de la transparència de l’Ajuntament es posarà en marxa al gener

L’Ajuntament de la Llagosta té previst posar a disposició de la ciutadania el proper mes de gener el Portal de la transparència. Així, es complirà amb la Llei de transparència aprovada al Parlament de Catalunya.

La nova pàgina web tindrà cinc grans àmbits: Informació institucional i organitzativa, Gestió econòmica, Acció de govern i normativa, Contractes, convenis i subvencions, i Catàleg de serveis i tràmits. La ciutadania podrà així consultar un gran nombre de dades i informació relacionada amb l’acció de l’Ajuntament. Alguns dels aspectes que seran públics en el Portal de la transparència seran la informació de la institució, l’organització política i les retribucions i la plantilla municipal.

En Gestió econòmica, es podrà consultar el pressupost, el compte anual del Consistori, l’execució del pressupost, l’endeutament municipal, el període de pagament als proveïdors, i diferents indicadors econòmics, entre altres aspectes.

A l’apartat de contractació es podran veure les dades de tots els contractes públics, convenis i subvencions atorgades.

“Hi ha un compromís ferm per part d’aquest equip de govern de treballar per la transparència i de posar a disposició de la ciutadania el màxim d’informació”, ha assegurat l’alcalde, Óscar Sierra.

Part de la informació que es podrà consultar ja està publicada al web institucional. Ara, amb el nou portal, l’accés a la informació serà més fàcil i intuïtiva. Des de començaments d’any, hi ha un grup de treball a l’Ajuntament que està planificant i preparant els continguts del portal que es publicaran a partir del gener.

Publicitat

Publicitat

Més notícies