Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament compleix els criteris per rebre el Segell Infoparticipa de 2019

L’Ajuntament de la Llagosta compleix els requisits per rebre el Segell Infoparticipa 2019 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Serà el tercer any seguit que el Consistori llagostenc rebrà aquesta distinció.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament compleix el 96% dels indicadors, 46 dels 48 establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. Els dos que no compleix són el Pla d’Actuació Municipal, que s’està elaborant, i les Cartes de serveis, que es faran aquest any.

El lliurament del Segell Infoparticipa 2019 a diverses administracions estava previst fer-lo el 6 de maig, però va ser ajornat per la pandèmia de la Covid-19. El Consell Certificador del Segell Infoparticipa contrasta els resultats del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, d’acord amb la Llei de Transparència del 2013, i atorga les distincions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies