Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta rep el Segell Infoparticipa de 2021

L’Ajuntament de la Llagosta va rebre ahir el Segell Infoparticipa 2021 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El regidor de Participació Ciutadana i Transparència, Marc Ruiz, va recollir el diploma.

L’Ajuntament compleix el 96% dels indicadors, 50 dels 52 establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. El Consell Certificador del Segell Infoparticipa contrasta els resultats del Laboratori de Periodisme de la UAB, d’acord amb la Llei de Transparència del 2013, i atorga les distincions. Aquest ha estat el cinquè any seguit que el Consistori llagostenc obté aquesta distinció.

El lliurament del Segell Infoparticipa 2021 a diverses administracions va tenir lloc ahir a l’Auditori del Rectorat de la UAB. En total, 136 ajuntaments, onze consells comarcals i tres diputacions van rebre els diplomes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies