Dimecres, 01 maig 2024
16.5 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa porta aquest diumenge l’obra de teatre ‘Iluminaos’ al Centre Cultural

La Llagosta + Activa porta ILUMINAOSaquest diumenge al Centre Cultural l’espectacle de teatre Iluminaos, una coproducció de les companyies Frec a frec i Sensedrama.

L’obra, que començarà a les 19.30 h, s’estrenarà per primera vegada en la seva versió en castellà, abans que les dues companyies la portin de gira per Espanya.

Iluminaos és una història original de Sara Samper i Carme Vilar dirigida per Antonio Masegosa. Explica la trobada entre sis amics que es reuneixen a un sopar per descobrir qui són en realitat més enllà de les seves creences. Durant l’àpat s’esdevenen situacions insòlites, ridícules i fora de lloc que els permeten deslliurar-se dels complexos i les pors. Així, l’obra aborda temes que van des de la incomunicació, la vida en parella, el sexe o la soledat.

La peça teatral de Frec a frec i Sensedrama és, a més, el resultat d’una campanya de micromecenatge a través d’Internet en la qual hi han col·laborat una seixantena de mecenes.

Les entrades anticipades d’ es poden adquirir a un preu de set euros a Prevanz-Matas, al carrer de Santa Rosalia, 13. Pels continguts de l’obra, no es recomana l’assistència a menors de 12 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies