Diumenge, 01 octubre 2023
27.9 C
La Llagosta

Nova campanya per recaptar fons per a la investigació de l’ELA a la Llagosta

Diverses entitats i establiments comercials de la Llagosta portaran a terme el proper cap de setmana la campanya Junts per l’ELA. Les activitats es desenvoluparan al Parc Popular i al Centre Cultural.

La iniciativa va sorgir quan la Murga, La Llagosta + Activa i El Pícaro Teatro van rebre una petició per fer alguna campanya solidària a favor de la investigació contra l’ELA. Tota la recaptació del cap de setmana es destinarà a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Dissabte, coincidint amb la Fira de Tardor que organitza l’ACIS, es faran al Parc Popular jocs infantils a càrrec de La Llagosta + Activa. L’activitat començarà a les 11 h. A partir de les 13.30 h, la Murga muntarà un vermut musical i, a la tarda, a les 16.30 h, oferirà botifarres de pintxo. Les propostes de dissabte també inclouen la col·laboració de la Perruqueria Melgar i del Barber del Vallès, que oferiran talls de cabell i arranjaments de barba a preus populars.

Diumenge, al Centre Cultural, el grup El Pícaro Teatro portarà a escena 39 escalones. La representació començarà a les set de la tarda. El preu de l’entrada serà de tres euros. S’estableix un preu especial de cinc euros per dues entrades.

Un dels membres de la Murga, Pepe Monterrubio, ha explicat que la iniciativa “sorgeix arrel d’una nova investigació sobre l’ELA; se’ns va demanar si podíem col·laborar-hi per donar-li una nova empenta, no només a la Murga, sinó a La Llagosta + Activa i al Pícaro Teatro i ens vam aplegar per organitzar Junts per l’ELA”.

A la campanya també s’han sumat ACIS, Pesca salada Ma. Isabel del Mercat Municipal i Bar la Teja, que sortejarà un lot de productes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies