Dimecres, 08 febrer 2023
7.7 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa organitza tot un seguit de propostes nadalenques

L’entitat La Llagosta + Activa organitza durant aquestes festes nadalenques tot un seguit d’activitats a diferents espais de la nostra localitat. La programació va adreçada a infants i joves. 

La primera proposta tindrà lloc aquest diumenge. L’Kdèmia, al carrer de les Escoles, acollirà dues sessions de contacontes, a càrrec de Mercè Martínez. La primera sessió començarà a les 11 h i està dirigida a infants d’1 a 3 anys, la segona es farà a les 12 h i està pensada per a nens i nenes de 4 a 6 anys.

Per al 27 de desembre, La Llagosta + Activa organitzarà jocs de taula multiculturals dirigits a joves. El lloc a on es desenvoluparà l’activitat serà a l’Espai Cultural la Carpa, al carrer de les Escoles. Aquesta mateixa proposta es repetirà el 3 de gener. Els dos dies, l’activitat començarà a les 17 h.

Per últim, el dissabte 29 de desembre, tindrà lloc un contacontes en anglès. Lorena Rodríguez explicarà el conte The mouse and the moon a l’acadèmia Llagosta Language Center, al carrer de Sant Pau. Aquesta activitat, que començarà a les 11 h, està adreçada principalment a nens i nenes de 3 a 7 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies