Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

La campanya Junts per l’ELA superarà els 1.000 euros de recaptació

Els organitzadors de la campanya Junts per l’ELA han fet un balanç positiu de les activitats organitzades aquest cap de setmana. A falta de sumar algunes quantitats, la recaptació final superarà els 1.000 euros, una xifra que satisfà les entitats que han portat a terme aquesta iniciativa.

La Murga, La Llagosta + Activa, el Pícaro Teatro i alguns comerços de la nostra localitat han portat a terme tot un seguit de propostes solidàries. Dissabte, el Parc Popular va ser l’escenari dels jocs infantils que va portar a terme La Llagosta + Activa i de la barra que va instal·lar la Murga, amb vermut musical i les botifarres de pintxo. L’activitat va comptar amb la col·laboració de Pesca salada María Isabel. El Bar La Teja va realitzar una rifa solidària. Durant la tarda, Antonio i Raúl Perruquers van realitzar arranjaments de barba.

Diumenge, va ser el torn del Pícaro Teatre, que va portar a escena 39 escalones al Centre Cultural. El pati de butaques va registrar una bona entrada per veure aquesta representació. A més, durant tres dies, la Perruqueria Melgar també es va sumar a aquesta acció solidària.

Un dels membres de la Murga, Pepe Moterrubio, ha destacat l’esperit solidari de la gent de la Llagosta i ha indicat que la campanya “ha superat les expectatives que teníem, que era recaptar entorn als 500 o 600 euros. Quan ens vam assabentar que s’ha trobat una via que pot arribar a aturar en un 20% l’evolució de l’ELA, no ens ho vam pensar i ens trobem en un entorn on el món polític no aporta el que ha d’aportar i ho hem de fer la societat civil”.

La recaptació aconseguida es destinarà a a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Junts per l’ELA també ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, en el marc de la Fira de Tardor que va organitzar dissabte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies