Dimecres, 02 octubre 2024
23.7 C
La Llagosta

Parlem Queer! tindrà un espai de trobada LGTBIQ+ a Can Pelegrí

Parlem Queer! disposarà d’un nou espai de trobada LGTBIQ+ a la Llagosta, que s’ubicarà a la sala d’exposicions de la segona planta de Can Pelegrí. L’acte de presentació del nou espai, obert a la ciutadania, tindrà lloc dissabte, a les 11 hores, en la mateixa sala d’exposicions.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa, que s’anomenarà Espai Queer, és oferir un punt de trobada a les persones LGTBIQ+ del municipi, que serveixi per obtenir informació i fer diferents activitats. Aquest espai estarà disponible el segon i quart dissabte del mes, d’11 a 13 hores. “És un projecte que estem treballant amb el Departament d’Igualtat de l’Ajuntament des del mes de gener. Creiem que serà un espai segur i de trobada per a les persones LGTBIQ+”, explica Pau Fernández, president de Parlem Queer!.

L’entitat LGTBIQ+ de la nostra localitat ha programat ja diverses activitats per al nou Espai Queer. El 19 d’octubre la sessió serà temàtica sobre la intersexualitat; el 26 d’octubre, sobre les lletres oblidades; i el 9 de novembre, es farà un taller de cuina vegetariana i vegana. Les persones interessades a participar posar-se en contacte amb Parlem Queer! omplint el formulari, a través del seu perfil d’Instagram o per correu electrònic parlemqueer@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies