Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

Can Pelegrí mostra una exposició d’esportistes lesbianes, bisexuals i transsexuals

Can Pelegrí acollirà fins al 29 de març una exposició amb una desena de fotografies d’esportistes lesbianes, bisexuals i transsexuals. L’entitat Parlem Queer! va inaugurar ahir dimecres la mostra, que se situa a la rampa del vestíbul i forma part del programa d’activitats del Dia Internacional de les dones. En l’acte hi havia l’alcalde Óscar Sierra i d’altres regidors de l’equip de govern.

L’exposició fotogràfica Esport i col·lectiu, dones LBT en l’esport consta de deu imatges de dones lesbianes, bisexuals i transsexuals, que s’han convertit en referents per donar visibilitat a la seva orientació sexual i en la seva modalitat esportiva. “Són deu dones del col·lectiu LGTBI i hem escollit una esportista per cada modalitat esportiva. Creiem que aquestes dones són referents i ho poden ser també per a les noies de la nostra localitat”, va explicar el president de Parlem Queer!, Pau Fernández.

D’entre les esportistes mostrades a l’exposició hi ha Paula Ginzo, internacional amb la selecció espanyola de bàsquet i jugadora del Barça; Gema Hassen-Bay, paralímpica de l’esgrima i medallista a Barcelona 1992; o Valentina Petrillo, atleta paralímpica, entre altres referents dels col·lectius de lesbianes, bisexuals i transsexuals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies