Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

L’Associació Juvenil Contra l’LGTBI-fòbia passa a ser Parlem Queer!

L’entitat Associació Juvenil Contra l’LGTBI-fòbia de la Llagosta ha passat a anomenar-se Parlem Queer! Les persones membres de l’entitat han decidit aquest canvi per canviar la seva imatge i posar-la més al dia.

Parlem Queer! va organitzar dissabte passat un col·loqui sobre bisexualitat que es presentava sota el nom de Bi-vències. L’acte es va fer per commemorar el Dia de la visibilitat bisexual, que s’escau el 23 de setembre.

Quatre persones voluntàries bisexuals van parlar sobre les seves experiències i visions i van respondre a tot un seguit de preguntes per visibilitzar el col·lectiu. Després del col·loqui, l’entitat va oferir un esmorzar a les prop de 30 persones assistents a l’acte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies